Wat is HEKZA®?

Het is tijd voor verdere professionalisering in de bouwwereld. Juist in de huidige tijden wordt er van ons verwacht dat wij meedenken in uitvoering en besparingen van bouwprojecten. Als ervaren kalkzandsteen specialist heeft HEKZA®  een nieuw totaalconcept ontwikkeld dat u veel voordelen biedt.

HEKZA® – de Totaaloplossing in Kalkzandsteen

Wij bieden u graag de mogelijkheid om al uw kalkzandsteenwensen van begin tot eind in een totaalconcept te realiseren. Met onze Kalkzandsteen Totaaloplossing nemen wij u de zorg geheel uit handen voor een vooraf duidelijke prijsstelling. Niet alleen een besparing in kostbare tijd, maar ook grote voordelen in de kostenbesparing.

HEKZA® – de slimme oplossing voor bouwers

Succesvolle samenwerking In toenemende mate zien we in de bouwwereld echte samenwerking ontstaan. Geen pure inkoop, maar samenwerken als partners om te komen tot een rendabel eindresultaat van topkwaliteit. Het is belangrijk dat u ons ziet als partner: geen eenmalige partij, maar een onderdeel van uw organisatie. Vanwege jarenlange ervaring in dit gedeelte van het bouwproces en onze flexibiliteit hebben wij altijd de juiste oplossing.